Carla ribera

Tratamientos y mejora de la salud

Cuéntame qué te duele o preocupa, la honestidad es uno de los valores principales de mi programa de trabajo, si no tengo suficientes herramientas para ayudarte te derivo a otro profesional, ya que colaboro con terapeutas expertos en varios campos.

ACUPUNTURA PARA LA MUJER:

Tratamientos especializados para los diferentes ciclos de la vida de la mujer y/o los desajustes que pueda estar pasando.

 

FERTILIDAD Y EMBARAZO:

Concebir un bebé de forma consciente y con el cuerpo en un estado de salud óptimo es una sabia decisión y toda mujer puede o debe tomarla.

Una alimentación sana, vida tranquila, descanso y un tratamiento energético con acupuntura ayuda a concebir bebés sanos y disfrutar del embarazo.

MOLESTIAS DEL EMBARAZO

La acupuntura ayuda a regular las molestias producidas por el embarazo

 

MATERNIDAD

  • Dificultades en la lactancia materna

  • Depresión post-parto

Testimonios

Historias de clientes satisfechos

Som la Montse i en Joan

Ja fa dos anys que varen conèixer la Carla i anem regularment a la seva consulta, i la veritat es que estem força agraïts tan per el tracta personal com la seva professionalitat i amavilitat. Després de voltar i conèixer altres professional, nomès ella ens ha donat solució a les nostres dolències.

Us animen a que la conegueu.
Una abraçada…

Sara Mas

«La meva experiència anant a teràpia amb la Carla ha sigut més que positiva. Durant els últims anys m’havia arribat a creure que era normal tenir mal d’ esquena i dolors musculars, etc….Creia que tothom en tenia. Després de la meva primera visita amb la Carla vaig veure que realment no era així, ho vaig notar moltíssim per no dir que la majoria de dolors em van desaparèixer; he hagut d, anar-hi poques vegades més perquè no he tornat a tenir els dolors que havia tingut abans. Jo em dirigeixo a ella carinyosament com el meu «Àngel de la Guarda «. Una abraçada Carla».

Clàudia

Haver coincidat amb la Carla en aquesta vida és un regal. Sempre sap com ajudar-te. Ës igual quin tipus de persona siguis. Si vols explicar el més íntim de tu, t’escolta. Però si no vols compartir amb ella els teus sentiments, no et jutja i la teràpia té conseqüencies positives igualment. Ës dolça i empàtica i sap transmetre alló que fa que no et sentis un més, sino que et sentis especial. La prova està en la gran diversitat de persones que tracta diariament (infants, joves, gent gran) Recomanable 100%

 

Contacta conmigo

Solicitar una sesión

puedes hacerlo de varias maneras

error: Content is protected !!
Abrir WhatsApp 👌
¿Necesitas ayuda?
Hola! 🙂 ¿en qué puedo ayudarte?